Yrityksemme arvot

Yrityksessämme noudatetaan kaikessa tekemisessä oheisia arvoja.

Asiakaspalvelu ja kustannustehokkuus

Me uskomme, että taitava ja hyvin toteutettu asiakaspalvelu on tie pitkiin ja tuottaviin asiakassuhteisiin. Asiakaspalveluun panostaminen ei kasvata yrityksenne kuluja, mutta kasvattaa huomattavasti tulosta. Tämän takia asiakaspalvelu on kaikkein kustannustehokkain tapa mainostaa yritystänne ja tuottaa kehittyvää tulosta.

Tästä syystä MediPro:n tarjoamissa koulutuksissa painotetaan asiakaspalvelua!

Tekninen osaaminen

Hammaslääkärimme ovat teknisesti taitavia ja me ylläpidämme tätä taitoa aktiivisesti. Kaikki työntekijämme suorittavat tekniset kokeet ennen kuin valitsemme heidät tehtävään. Työntekijöillämme on ammattitaitoa ja kokemusta mm. juurihoidoista, implanttien ja laminaattien laittamisesta, sekä perushammaslääketieteestä. Lisäksi meillä on myös mm. hammaskirurgeja.

Konsulttimme ovat aina hammaslääkäriemme käytettävissä, mikäli heillä on mitä tahansa kysyttävää. Pidämme säännöllisin väliajoin lyhyitä kursseja, joissa kehitämme ja ylläpidämme hammaslääkäriemme teknisiä tietoja ja taitoja.

Tuloksen teko

Meille on tärkeää, että pystymme auttamaan yritystänne kasvattamaan tulostaan. Tarjoamme käyttöönne kustannustehokkaan hammaslääkärin, joka on säästöä yrityksellenne. Työntekijämme ovat ahkeria ja motivoituneita, sekä tehokkaalla työskentelyllään pystyvät kasvattamaan yrityksenne laskutusta. Lisäksi tarjoamme tukea yrityksenne markkinointiin tarvittaessa, jolloin saamme lääkäreillemme täydet työtunnit, ja sitä kautta taas teidän tulostanne ylöspäin.

 

Comments are disabled.