Henkilöstöratkaisut

Henkilöstöpalvelut

Tarjoamme ammattitaitoisia hammaslääkäreiden henkilöstöratkaisuja juuri Sinun tarpeisiin mitoitettuna. Valitessamme Sinulle sopivaa henkilökuntaa, lähdemme aina liikkeelle klinikkanne vaatimuksista sekä tarpeista.

Muualta Euroopasta tulleet työntekijämme ovat todella motivoituneita ja ahkeria. He ovat tulleet Suomeen työskentelemään, ja arvostavat työtään sekä työnantajiansa. Tarkasti valikoidut työntekijämme tuovat yrityksellenne kasvupotentiaalia, ollessaan samalla kustannustehokkaita.

Uskomme, että ammattitaitoiset työntekijät ovat avainasemassa liiketoiminnan kehittämiseen ja juuri tähän haluamme tarjota teille edullisen ja tehokkaan mahdollisuuden.

Ottaessanne työntekijän kauttamme, säästätte hallinnollisissa kuluissa. Teillä säilyy työnjohto-oikeus ja me huolehdimme kaikista työntekijästä koituvista maksuista sekä velvoitteista.

Palkatessanne meiltä työntekijän, palkkaatte koko yrityksemme voimavarat itsellenne. Ammattilaisemme auttavat hammaslääkäreitämme, jos he tarvitsevat konsultointia. Kehitämme heidän ammattitaitoaan säännöllisesti pidettävillä erikoiskoulutuksilla.

Tutustu myös “Usein kysytyt kysymykset” kohtaan!   Usein kysytyt kysymykset

Comments are disabled.