MediPro Finland Oy

MediPro Finland on hammaslääkäreiden henkilöstöratkaisuihin erikoistunut yritys. Olemme nuori ja intohimoinen yritys. Olemme halukkaita näyttämään, että meidän avullamme sekä työntekijällä, että työnantajalla on loistavat mahdollisuudet päästä kehittymään!

Sekä suomalainen että muualta Euroopasta tullut henkilöstömme ovat tarkkaan haastateltuja alansa ammattalaisia. Tärkeänä valintakriteerinä pidämme kliinistä osaamista.

Me uskomme, että tyytyväinen työntekijä pystyy tuottamaan parempaa palvelua, joka taas johtaa yrityksesi kasvavaan tulokseen. Tämän takia me panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Meidän tehtävänämme on auttaa heitä, jotta he voisivat keskittyä täysin työhönsä ja täten kasvattaa juuri teidän liiketoimintaanne.

Hyvän hammaslääkärin tulee kunnioittaa asiakastaan ja se näkyy parhaiten asiakaspalvelussa. Esimerkiksi ulkomailta tulleiden hammaslääkäreiden saama kielikoulutus keskittyy asiakaspalvelutaitoihin ja niiden kehittämiseen, unohtamatta hammaslääkäreille tärkeätä ammattisanastoa.

Yrityksemme tarjoaa myös muita hammaslääkäreille suunnattuja palveluja helpottamaan yrityksesi arkea. Toteutamme mm. edullisia, takuunalaisia huoltoja käsikappaleille sekä markkinointipalveluita.

Tuottava asiakassuhde alkaa aina palvelusta!

Työnantajalle


Meidän osaamisemme
Toimintamme jakautuu kolmeen eri osa-alueeseen.
Henkilöstöpalvelut100%
Asiakashankinta70%
Huoltopalvelut60%
Yrityksemme visio
Tarjoamillamme palveluilla pystytte tehostamaan yrityksenne toimintaa sekä kasvattamaan tulostanne!
  • Tuomme kustannustehokkaat ja ammattitaitoiset hammaslääkärit, jotka saavat asiakkaat palaamaan klinikallenne.
  • Tarjoamme jatkuvan koulutuksen ja konsultaation kauttamme työskenteleville lääkäreille.
  • Annamme oman kokemuksemme alalta täysin teidän käyttöönne.
  • Saatte halutessanne tuen asiakashankintaan, jotta saatte varauskirjanne täyteen. 
  • Teemme teille takuunalaiset, edulliset huoltopalvelut, joilla huoltovälit lyhenevät 
Miksi valitset meidät?
  1. Pystymme pienentämään yrityksenne palkkakuluja, tarjoten silti klinikallesi ammattitaitoisen ja motivoituneen hammaslääkärin.
  2. Tuomme osaamisemme avuksesi liiketoiminnan konsultoinnissa, asiakashankinnassa, markkinoinnissa sekä henkilöstöasioissa.
  3. Omakohtainen kokemuksemme klinikoiden johtamisesta auttaa meitä näkemään asiat Sinun silmillä.

Comments are disabled.