Kulmakappaleiden huollot
Huollamme ammattitaidolla turbiinit, mikromoottorit ja käsikappaleet. Käytämme huolloissamme aina parhaita varaosia, joten pystymme antamaan tehdyille töille takuun. Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion, jos huollon hinta ei miellytä teitä, palautetaan laite veloituksetta takaisin!

Huoltopalvelut

Nopeat ja perusteelliset huollot

Pyrimme saattamaan kaikki korjaukset perusteellisesti ja tehokkaasti loppuun asti taataksemme, että MediPro olisi käyttäjälle nopea sekä kätevä valinta huoltopalveluihin. Teknikkomme arvioivat käsikappaleen, diagnisoivat ongelman ja antavat kustannusarvion teille mahdollisimman nopeasti, sekä pitävät teidät ajan tasalla niin kauan kunnes korjaus on tehty.

 

Täysi konsultaatio

Keskustelemme mielellämme korjauksen kokonaisuuden tarpeista, jotta voimme tarjota ilmaisen kustannusarvion juuri teidän tarpeidenne mukaisesti. Asiantuntijamme ovat valmiita kertomaan, mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää palveluistamme.

 

Korkealaatuiset osat

Nopeista peruskorjauksista turbiinien, ilmamoottoreiden ja sovittimien vaihtoon. Käytämme huolloissa aina laadukkaimpia varaosia, jotka parantavat tuotteen pitkäikäisyyttä ja suorituskykyä. Meillä on vahvat suhteet johtaviin käsikappaleiden valmistajiin ja toimittajiin, joten voimme varmistaa viallisten osien korjauksen oikein ja tehokkaasti.

 

Testaus

Saadessamme kulmakappaleen teemme sille tarkan testauksen selvittääksemme mikä siinä on vikana. Avaamme kulmakappaleen, vaihdamme kuluvat osat uusiin ja voitelemme kaikki osat. Näin saamme pidettyä huolen että huoltoväli pitenee. 

Erinomaiset takuut

Kaikki korjaustyöt ovat katettu kolmen kuukauden, kuuden kuukauden tai vuoden täystakuulla, joka antaa mielenrauhan ja täyden luottamuksen palveluitamme kohtaan. Käytämme vain valmistajien hyväksymiä osia varmistaaksemme pitkän käyttöiän.

 

Korjaukset ja tuki

Kun korjaus on valmis, se ei tarkoita loppua palveluillemme. Tarjoamme jatkuvan, pitkäkestoisen ylläpidon ja huollon kulmakappaleisiinne.

 

Helppo palvelu

Palvelumme käyttö on todella helppoa, pyydät yhteydenottoa esim. sähköpostilla, voit myös tilata huoltokuoren yhteydenottolomakkeen kautta. Toimitamme huoltokuoren sinulle, pakkaat kappaleet siihen ja lähetät meille. Tämän jälkeen teemme kustannusarvion, ilmoitamme sinulle hinnan ja sinä päätät palautetaanko vai korjataanko laite.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Comments are disabled.